Отиди на
Форум "Наука"

Dinain

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Dinain

  1. Айде, и идвайте повече, от "Феникс" сме вече 6 човека.
  2. Какво да правя, там е кръчмата, а това е ориентир - надолу от СУ, след Park Bar или както там се казва сега това заведение. Точният адрес е ул. Шипка 11: http://www.oshipka.bg/restaurants/
  3. Здравейте, БГ Наука Отдавна не сме се събирали, но от форум "Феникс" се организираме за този петък 09.03 - в кръчмата "О'Шипка" на ул. Шипка, точно срещу руския културен център. От обичайния час 19:00 нататък. Заповядайте!
  4. Айде на кръчматааа, има резервация!
  5. Резервацията за петък е готова, 19:00 часа! Кръчмари, пияници и ренегати, всички са добре дошли! То лятото още не е дошло, тук е доста хладно засега - но има време за набег по крайбрежните вертепи
  6. Ахой! Нова сбирка, за тези, които не можаха да присъстват предния път и за тези, жадни да повторят! Следващият петък, 02.06 от 19:00 часа, пак в "Старата къща", кв. Редута. Очакваме ви!
  7. Напомням за кръчмата довечера, всички са добре дошли.
  8. Е, който може, надяваме са да дойдете. И аз ще гледам да мина през сергията в петък.
  9. Промяна в плана! При предварително разузнаване с бира решихме да пробваме този път място с по-добра акустика, резервация за 12 души за 19 ч. в "Старата къща" в кв. Редута. Приятна и тиха рок кръчма (няма чалга) с квартални цени. Много близо до бул. Ситняково срещу Мол Сердика. http://www.staratakashta-bg.com/ Обещаха, че ще работят до 00:30 заради нас. При проблеми с ориентацията ми звънете или пишете ЛС с телефон.
  10. Чудесно, ще се радвам да се видим!
  11. Здравейте, БГ Наука - организираме нова кръчма, другия петък (12.05), същото място - Мр. Пица на Попа от 19:00 часа. Заповядайте!
  12. Резервацията е направена, заповядайте.
  13. Здравейте, БГ Наука За този петък (17.03) организираме нова сбирка. Мястото е същото, Мистър Пица на Попа (бул. В. Левски) от 19:00 часа. Заповядайте!
  14. Надявам се всички да са останали доволни и на следващата кръчма да дойдат още хора от БГ Наука! Този път от Феникс имахме числено преимущество.
  15. Да кажа, че резервацията за Мистър Пица е направена (петък, от 19:00 ч). От Феникс сме 7-8 души вече, заповядайте колегите от БГ Наука!
  16. От Феникс сме аз, ти, Де Ройтер, Ксантип, Райнхард засега.
  17. Здравейте! Има повече от едно сепаре, макар че зимната градина (масите отвън) сигурно ще са затворени по това време на годината. Имате ли нещо против да направим срещата тук? (Мистър Пица на Попа / ул. Васил Левски 53) Петък 17.02 от 19:00 Поемам ангажимент да направя резервация, само ми кажете горе-долу колко човека очаквате да бъдете.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...