Отиди на
Форум "Наука"

Doomfang

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Doomfang

  1. Тъй като този голям писател и водач на романтическото движение в Америка е сравнително непознат на българите, ( доколкото знам има едно по-обемно издание от онези черни томчета "световна класика" включващо част от поезията и прозата му, и две-три по-нови, но много по-малки като обем ) съм се захванал да преведа всичките му разкази ( бих искал и поезията, но уви, английският ми не е чак на такова ниво ) и евентулно ще ги публикувам в някое сайтче със свободен достъп. За мен той е изключително интересен писател, а работите му дават много широко поле за анализи. Би ми било интересно да чуя вашето мнение за него? Какво сте чели, какво ви е направило впечатление и т.н.
  2. Spirit, самолетите за които говориш се намират към авиобаза Нелис, Невада. Там те са част от така нареченото "агресорско" авиокрило, с тях се провеждат редица учения и това не е някаква особена тайна. Поради недостига на руски самолети обчаче, както и поради това, че не се знае кой точно ще бъде бъдещия враг, се използват и редица американски самолети, но с променени опознавателни знаци. Например е много забавно да видиш на снимка F-16 с червени петолъчки

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...