Отиди на
Форум "Наука"

Ary

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ary

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ary's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Човекът беше написал също,че се виждат на места части от огромни прави ъгли от ръчно издълбани скали.Явно ако се отиде на място нямам идея,както отбелязах лицето спря да пише.
  2. Благодаря за комплимента,но бях млад за моя жалост през 70те.Колкото до местността снимката ми е изпратена за коментар.Аз лично изразих скептично мнение за това реших да попитам общността тук,дали ще даде различен отговор.Занимавам се със Тракийски племенни култури вече 26 години.И съм установил,че заключенията направени от лаици понякога са доста по интригуващи(аматьорското заглавие на темата имам предвид)Лично моят отговор на горепосоченото беше-Изглежда на много неща но нито едно от тях не мога да дам категоричен процент за достоверност,преди да се огледа на място,после отговор не получих.Определянето дали един артефакт или археологическа улика е достоверен само по снимка,е меко казано да стреляме във мъглата.Лично аз се старая да спазвам хигиена да отговарям на подобни тип въпроси.Живеем в времена,където за жалост във във музеите останаха само реплики и остатъци от нещо велико...
  3. На място се виждат ръбовете на камъните.От тази снимка не се вижда нищо.Напълно възможно е да е природна образувано възвишение.Стой неестествено за това реших да пусна темата.
  4. Твърде голямо е да е могила или просто почвен насип.Има правилна форма прилича на пирамида .Във България се намира.Не е много обрасло ясно се виждат каменните блокове.Случайно намерено във googlemap.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...