Отиди на
Форум "Наука"

Inmessionante

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Inmessionante

  1. Тук пише Skill level: Advanced. Сега ще го прегледам този курс. Благодаря!
  2. Мисля, че не се изразих правилно. По-точно само в първата лекция от първата седмица разбрах обясненията. В следващите почти нищо не схванах. Лектора започна да обяснява за Descrete Probability, както и да показва някои знаци, като например подмножество и т.н., но го гледах като голям камък. Взех да си мисля, че май съм много прибързал с курса. За Роботиката не мисля да го записвам, защото просто не искам да се занимавам с хардуеър. Между другото, от година и половина се занимавам с програмиране, а в момента съм на 35 години. Все още нямам никакъв опит в IT индустрията, а тепърва търся работа. Пиша на C#, JAVA, JS, Swift, Python (малко), C++, HTML5, CSS3, като повече разбирам от JS и JAVA. П. С. Ако може да си говорим на "ТИ".
  3. Здравейте! Казвам се Мирослав и преди малко се регистрирах в този сайт, точно заради Криптографията. Случайно или не, преди 2-3 седмици попаднах на курса по Криптография към Станфордския университет, които се провежда в сайта на Coursera: https://www.coursera.org/learn/crypto. Поради големия интерес около криптовалутите, има и голям интерес около Blockchain. Та реших да запиша този курс за Криптография, както и за Blockchain в edX: https://www.edx.org/course/blockchain-business-introduction-linuxfoundationx-lfs171x. Покрай курса за Криптография започнах да търся всякакви материали на български (клипове в интернет, лекции, статии и т.н.), но се оказа, че почти няма, да не кажа изобщо, че няма. Започнах да гледам курса на Coursera, но сякаш ми се струва, че е за доста напреднали. Принципно, съм изкарал няколко курса за програмиране в няколко академии, но в момента се чудя дали ще успея да схвана материала, а пък ми е супер интересно. Моля, ако може да ми дадете съвети дали си струва да продължавам. За в момента ги схващам нещата, но е едва първата седмица от курса.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...