Отиди на
Форум "Наука"

ivko

Потребител
  • Брой отговори

    13
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ivko

  1. Кои според вас са т.нар книги на всички времена? Тези, които са се чели от поколенията преди нас и ще се четат и от нас и нашите деца.
  2. ivko

    Дебелите книги

    Чете ми се някоя интересна книга от няколко тома. Имам повече свободно време сега и мога да си позволя да прочета някоя по-дебела книга, но не знам коя точно. Харесвам различни жанрове, стига книгата да е стойността. Очаквам идеи и предложения.
  3. Аз също харесвам Стайнбек. Много е добър.
  4. Нещо темата е замръзнала. Не коментирате какво става на 1/8 финалите. Аз лично симпатизирам на Тотнъм и мога да кажа, че и двата отбора ги чака мъчение на реванша. Изхода е 50/50. Иначе Реал и Барса навлизат във форма и пак ще са на 1/2 финал без проблем според мен.
  5. Аз случайно попаднах на "Лилит" в https://ciela.com/ и да ви кажа доста ми допадна. Може да се каже, че е не лошо фентъзи. Няма да стане голям хит, но става за четене.
  6. Аз съм ценител на българската музика.
  7. И аз имах големи проблеми с отказването на сладко. Напоследък започнах да си поръчам протеинови барчета и спрях да ям шоколади. Сега остава да намаля и хляба.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...