Отиди на
Форум "Наука"

muxaun

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ muxaun

  1. никой не е казвал че генетика означава генно модифициране...не сме чак толко прости, де... все едно историк да казва, че трябва да се модифицира историята. Много ясно че точно генетиците най-добре знаят че ГМО е лошо, и е нормално да са срещу него. ГМО не е прогрес, а вреда. Единствената цел на ГМО е: монополиста да продава суперскъпо неговите гмо семена, защото всички други разновидни традиционни семена ще са измрели от супер силните препарати, които ще си влизат в гмо и ще си ги ядем, вятъра ще си разпръсква препарат навсякъде и ще затрие всичко живо освен гмо. Ама разбира се в началото гмо и суперпрепарата ще се продават евтино, за да завладеят по-бързо пазара. после ще поскъпнат, хората ще теглят заеми, и накрая ще робуват на монополиста цял живот и ще папкат пластмаси.
  2. сега снимах нещо и се опитвам да го прикача. изглежда много странно, надявам се не е просто размазан фокус, щото няколко пъти едно и също се вижда
  3. 26-ти юни от 20 ч пред НДК разбрах че ще има нестинарски представления по случай развалянето и унищожаването на парк Странджа

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...