Отиди на
Форум "Наука"

alex.nenov

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за alex.nenov

alex.nenov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, като биолог смея да твърдя че наистина Еволюционният закон на Дарвин не е нищо повече от обикновена хипотеза. Тя се налага още от училището през унивеситета и всяко нещо което не можем да обясним научно до прехвърляме на еволюцията. От няколко години работя над проблема с еволюцията. Може да се докаже че такава не е имала или по-точно че човек не е следсвие от еволюция. Ако има еволюция тя не е по-различна от тази на колите. Колите преди 50 години и тези сега. Те имат сходства, повечето от чарковете им са еднакви, изработени са от едни и същи или подобни материали но съвременните са много по-добри, с повече есктри, по-бързи, по-еволюирали... е и? Прави ли ги това роднини на самолета, на танка, на атомната електроцентрала? Не. Не искам да ви пействам тук цялата си книга но ще ви подскажа - обърнее вниамние на ДНК. Но не само общите приказки за нея - запитайте се защо има ДНК в митохондрията, каква е тя, защо има ДНК в центриолата и отново каква е тя... Еволюция ли е това или чисто програмиране (защото по стечение на обстоятелствата съм и програмист). И без да ви пълня главите с моята теория вижте този клип и преценете това може ли да се е самозародило или ви прилича на нещо което е създадено (не казвам от БОГ) и смисъл и изчисление: http://youtube.com/watch?v=mQClpqDBlSs Забележка: тези ензими които откопират ДНК са записание в нея. Така еволюцията трява да прецени какви гени трябва да има за да може да се самовъзпроизведе в последствие но тя не би могла да съществува и да се възпроизвежда ако тези ензими не бяха записани в нея и не бяха синтезирани... параграф 22 Поздрави ня другаря Дарвин

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...