Отиди на
Форум "Наука"

tom soyer

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за tom soyer

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tom soyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте ! Нов съм тук, току що се регистрирах.Темата определено ме заинтригува , най-малкото, защото ставащото в Турция резонира пряко и в България . Знам , че моето мнение за мнозина може да се стори смехотворно, за други-нелогично, някои може да го приемат или отхвърлят.. Но ..Историята е тази , kоято ни дава уроците. Повечето от тях циклично се повтарят. За мнозина събитията , които текат през последните 20-30 години са стихийни, но зад тази привидност нещата са строго планирани. И следват своята последователност. Всъщност , най-важния въпрос е , кой стой зад Ердоган , както и произтичащите от това подвъпроси, кой има интерес от възраждането на Османската империя, и защо именно сега ? На мен лично ми прилича на онзи позабравен период от нашата история от края на 14 век... П.С. символът , изобразен на родовата тамга на кайъ бейи всъщност е прастария знак на рода Дуло, .. и чиито корени се губят в тъмата на хилядолетията.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...