Отиди на
Форум "Наука"

**a3**

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за **a3**

Contact Methods

  • AIM
    simtu01

**a3**'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Пробвай с Ctr + Alt + Shift + Num2/Num8, макар че на други компютри с тази комбинация става, на моя не ;(
  2. От всякъде може да се свали .
  3. Може ли да ми преведете по-любопитните, защото не разбирам руски?
  4. Това какво търси това в раздела Математика? Това е силогизъм! 1. Първата грешка е, че Делиш, не на "може би нула", а на баш си нула A=B => A-B=0! 2. Това за папата е истинска история с един, забравих му името , който изнасял лекция и казал: -От всяко грешно твърдение мога да ви докажа всичко.- казал лекторът" -Докажете ми от грешното твърдение "2+2=5", че вие сте папата. - му казал един слушател след лекцията. -Добре, изваждаме 3 от двете страни и се получава 1=2. Аз и папата сме двама души, но щом 1=2 аз и папата сме един и същ човек.- му отговорил той. Не че много разбирам, ама аз знам само римски папа да има от няколко стотин години насам..
  5. Нали ако има робот с изкуствен интелект, което значи, че ще е по-умен от всички хора, защото ще има по-голяма памет, той може да предизвика ядрена война!
  6. Ти можеш да компилираш програми и под DOS, но за ядрото съм съгласен .
  7. 1.SuSe не е "сериозна". 2.Ubuntu е Debian базирана. 3.Най-"сериозни" са Debian и Gentoo, както и BSD-тата(които не са линукси, но са Unix-базирани) :

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...