Отиди на
Форум "Наука"

penchev

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ penchev

  1. Не искам да давам отчет, с какво разполагам. Някои информации изискват да се казват - на правилното място, в правилното време. В света винаги е било така и винаги ще бъде. Що се отнася до проповядването на псевдонаука- нищо не проповядвам. Нямам желание да отварям очи на хора, а търся такива, на които вече са им отворени.
  2. Финансова помощ не ми трябва. Търся хора, за съавтори, защото проекта е сериозен. Не пишем срещу кой да е, а срещу Айнщайн и трябва да станат нещата както трябва.. За светлината не разбрах, каква ти е забележката. Скоростта и не е абсолютна. Така смятам. За заглавието на книгата, също не те разбрах добре
  3. Като гледам колко мнения имаш е ясно, че си лаладжия и харесваш да си чешеш езика. Ставаш за политик. Много думи а нищо не каза.
  4. Не съм започнал да пиша научно определение за времето, но и това ще стане. Грубо казано - времето е възможността да съществува дадено нещо. Малко отклонение- времето е извън контрола на вселената. Нищо не е в състояние да го манипулира. Разните експерименти, уж доказали противното са не научни или с други думи - пълни простотии. Имам публикация, в която писах, ЗАЩО търся хора. Моля да я прочетеш и ще се радвам, ако проявиш интерес.
  5. Търся хора, смятащи, че времето не е относително, като е прието да се смята
  6. Скоростта не светлината Не е абсолютна, а времето е константа. Здравейте ! Търся умни и смели хора, които са на мнение, че горните твърдения са верни, за да създадем световен бестселър. Имам опит в писането. Имам и усет, за това- как да оформим вътрешно и външно книгата, както и как да и направим супер - добра реклама (почти без пари). Най- сериозните, могат да ми пишат на лично съобщение.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...