Отиди на
Форум "Наука"

overdrive

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ overdrive

  1. Здравейте! Имам следния проблем. По стечение на обстоятелствата трябва да напиша дипломна работа на тема "Вентилация, климатизация и отопление във високи сгради (небостъргачи)". За съжаление където да потърся в "мрежата" информацията е или оскъдна или е платена. Затова моля хората с по-богат опит от мен в търсенето в онлайн библиотиките да напишат няколко линкчета, по възможност на английски, руски и естествено български. Благодаря предварително! P.S.: Търся научна документация със формули ,описание и примери.
  2. overdrive

    живак

    Честно казано щом до сега ти няма нищо значи няма за какво да се притесняваш, но ако все още имаш някакви съмнения погледни следия адрес: http://www.jtbaker.com/msds/englishhtml/m1521.htm . Успех !!!
  3. Предполагам филмът е бил Fight club . Колкото до това как се прави - обикновено от бензин и сапун или моторно масло и сапун. И в двата случая резултата е един и същ.
  4. За съжаление всички тези теми в Wiki-то съм ги изчел и не ми помагат много. Ако можеш да ми намериш нещо допълнително ще ти бъда много благодарен
  5. Ще може ли някой да ми даде малко информация за електромагнетизма, индукция, самоиндукция, трансформатори и всякакво друго приложение магнитните и елетромагнитните полета. Може и линкове към i-библиотеки на български, руски и английски език . Благодаря предватително!!!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...