Отиди на
Форум "Наука"

tolito02

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за tolito02

tolito02's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте. При варене на яйца се препоръчва към водата да се добави готварска сол, защото: А) температурата на кипене на водата се понижава и яйцата щесе сварят по-бързо Б) осмотичното налягане на разтвора се понижава и така яйцата ще се сварят по-бързо В) температурата на кипене на водата няма да се промени и яйцата няма да се счупят при варенето Г) температурата на кипене на водата се повишаваи яйцата ще се сварят по-добре Кой е верният отговор според вас? За верен е даден отговор А), който за мен е грешен!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...