Отиди на
Форум "Наука"

yavo

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за yavo

yavo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. > Най-забавното е че в разгара на всички скандали около изтичането на лични данни от Фейсбук тук говорят колко са сигурни в пазенето на лични данни Един маркетинг гуру, който слушах преди време разправяше, че често с големите компании става така: Взимаш най-злощастните качества на бизнеса си, обръщаш ги напбратно и правиш реклама точно от хиперболизираните наобратно неща. Така се промива на хората мозъка да ги виждат положително и се правят продажби... Например авиокомпания с тесни седалки, кисели стюардеси и кофти храна по време на полет в рекламата си ще покаже точно това, но наобратно: хора, които се чувстват удобно в местата си, усмихнати и отзивчиви стюардеси, които сервират апетитна храна.... а фейсбук не възкръсват, нито пък умират... фейсбук са компания която получава тонове пари от реклами и инвеститори постоянно... и съответно се разраства.. както и прави амазон... и много други компании... опитва се да създаде нови бизнеси... има доста интересна статия по въпроса за различните модели на разрастване: когато си малка "семейна" фирма, която расте бавно и когато си фирма, която расте бързо на всяка цена... https://www.joelonsoftware.com/2000/05/12/strategy-letter-i-ben-and-jerrys-vs-amazon/ ако на някой му е интересно повече

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...