Отиди на
Форум "Наука"

Neznam86

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Neznam86

Neznam86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Репутация

  1. Мисля, че мога да коминикирам, но разбира се в границите на речниковия си запас. Затова искам да го разширя, но не знам какви думи точно да уча. Затова е темата. Търся някаква система за самоубучение.
  2. 1. Какво например да чета? Препоръчайте. Аз като подхвана нещо на английски или ми е много лесно или много трудно 2. Какво означава ''И си "хвани" език.''
  3. Е защо да не съм на това ниво? Определено не съм на начално или подобно. И тестове по CEFR правих. Изкарват ме б1-б2
  4. ще пробвам с учебниците, може да има нещо полезно. макар че може да не помогнат много . и аз учих английски в училище и имахме доста часове.
  5. Реших да си подобря английския. За граматиката - ок, намерих материали в нета, но не мога да намеря качествени за речника. Или ги знам думите, или ми се струват безполезни. Препоръчайте ми сайт или нещо за изучаване на нови думи ниво intermediate и upper intermediate. Другият проблем е , че с разбирането се справям сравнително добре, но, когато трябва да обърна от български на английски, се затруднявам да се изразя. Не мога да сетя какво значи дадена дума, но като я видя на английски, знам какво означава на български. На какво се дължи това и как да го преодолея?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...