Отиди на
Форум "Наука"

Neznam86

Потребител
 • Брой отговори

  8
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

3 Ученик

Всичко за Neznam86

 1. Мисля, че мога да коминикирам, но разбира се в границите на речниковия си запас. Затова искам да го разширя, но не знам какви думи точно да уча. Затова е темата. Търся някаква система за самоубучение.
 2. 1. Какво например да чета? Препоръчайте. Аз като подхвана нещо на английски или ми е много лесно или много трудно 2. Какво означава ''И си "хвани" език.''
 3. Е защо да не съм на това ниво? Определено не съм на начално или подобно. И тестове по CEFR правих. Изкарват ме б1-б2
 4. ще пробвам с учебниците, може да има нещо полезно. макар че може да не помогнат много . и аз учих английски в училище и имахме доста часове.
 5. Реших да си подобря английския. За граматиката - ок, намерих материали в нета, но не мога да намеря качествени за речника. Или ги знам думите, или ми се струват безполезни. Препоръчайте ми сайт или нещо за изучаване на нови думи ниво intermediate и upper intermediate. Другият проблем е , че с разбирането се справям сравнително добре, но, когато трябва да обърна от български на английски, се затруднявам да се изразя. Не мога да сетя какво значи дадена дума, но като я видя на английски, знам какво означава на български. На какво се дължи това и как да го преодолея?

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...