Отиди на
Форум "Наука"

nik30

Потребител
  • Брой отговори

    23
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за nik30

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nik30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Репутация

  1. А и за "Чернобил" не е темата? а и каква е връзката с "Аполо" Това са данни за мисиите .
  2. Браво. Но за съжаление пак разбирам, че астронавтите от "Аполо" са били подложени на радияция все едно си в орбита. Нали се сещате защо? Защото са били в орбита всички мисии. Те са нямали защита от радиация. Не мога да намеря информация как снима камера на кино лента подложена на радиацията?
  3. Благодаря, за забележката с червеното. Идеята и повода го разбирам за да искат да отидат до луната. Ама не откривам доказателства, че са били.
  4. Виж само изводите: Променливият икономически и политически климат не позволява да се влагат средства в космическите програми поетапно Няма икономическа обосновка за колонизиране на Луната. Но най-вероятно тази идея е плод по-скоро на фантазии, а не на реална наука. Новите играчи Междувременно, в надпреварата влязоха нови играчи. Китай, Индия, Япония и Израел имат разработени космически програми. И както "нямаше" пари и само фантазии, а не реална наука сега искат до 2024 американците да стъпят на луната.
  5. Не мога да повярвам , че са били. Иска ми се, но колкото повече информация намирам разбирам това, което и някой от ръководителите на проекта са установили. Но за сега не вярвам, че са стъпвали. Ти намираш ли доказателства но реални?
  6. Защо започна надпревара да се ходи на Луната пак, като според теб нямаше смисъл да се ходи и беше скъпо?
  7. Форума е: Програма Аполо става на 50 години - какво знаем за нея?
  8. Exhemus Да, но има ли значение, като не могат да отидат сега. И е хубаво някои да отиде да докаже истината. Да се знае.
  9. Много ми се иска и Александров да се включи. Защото толкова много е писал за Аполо програмата.
  10. Нека се съсредоточим към темата. Конспирация е прикриване на истината. Съвсем нормално е хората в днешно време да се съмняват в всичко до доказване на противното. Недейте да преигравате.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...