Отиди на
Форум "Наука"

The_SoLdIeR**

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за The_SoLdIeR**

Contact Methods

  • ICQ
    468702943

Лична информация

  • Пол
    Мъж

The_SoLdIeR**'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ейбрамс е наистина добра и съвременна бойна машина, но ако сравним двигателите и проходимостта с Т-90С се отличават в много аспекти. При изпитанията за проходимост в малайските джунгли на танкове Т-90С със своя мощен двигател успява да преодолее изпитанието, а Ейлрамс не. Относно защитата на съм чувал западен танк да има система "Арена" и "Щора" , които спират противотанкови ракети. Мисля че Т-90С ще победи Ейбрамс. Ейбрамс е наистина много-добър танк но си има и слаби места, а едно от тях е място за съхранение на снарядите. В Ирак до колкото знам ги правили сол с обикновенно РПГ , защото знаели каде да ударят. Всички западни танкове имат един и същ проблем- много са високи и тежки и заради това са по- лесна мишена и също така не са толкова маневрени. Реснаците добре си правят слагат си автоматичен пълнач на оръдието и така екипажът намалява с един човек. Намалянето с един човек означава намаляне и на теглото на машината, а щом е по- лека значи е и по маневрена и ниска. Пример за това е Т-80У "Летящият танк". Той е наистина маневрен.
  2. Според мен последното поколение Руски танкове Т-90с и Т-95 Черен орел са най-добрите особено Т-95 мисля че щом влезне на въоражение ще мине дори и леопард-2а6 камоли м1а2 Ейбрамс

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...