Отиди на
Форум "Наука"

КГ125

Глобален Модератор
 • Брой отговори

  29187
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  113

КГ125 last won the day on Юли 2 2018

КГ125 had the most liked content!

Репутация

5439 Академик

3 Последователи

Всичко за КГ125

 • Титла
  Администратор

Лична информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

82839 прегледа на профила
 1. КГ125

  Отклонения

  Напротив, ще се промени - Павлов ще свърже това с негативни и тежки емоции.
 2. То става стъпка по стъпка, не бой се. Чудя се защо тая промяна на става ПО ИЗБОР. Който иска да го пишат майка и баща - да го пишат. Който не иска - родител 1 и родител 2 - като съдът да решава евентуалните спорове кой да е под номер едно. По избор. Това би била истинска свобода.
 3. КГ125

  Отклонения

  Ами сред кои етнически групи има повече престъпници лесно може да се провери - със съответната криминална статистика. Няма май данни обаче публикувани от криворазбрани либерални съображения, което пък подхранва предубежденията. Те, ако ги има, лесно може да се оборят и опровергаят, като се публикува статистиката. Нали? Иначе без информация всеки ще обвинява другия в предубеждения. Не може без данни да се нарича предубеждение убеждението или съмнението на другата страна по един спор, какъвто и да е той. Никой не е давал индулгенция на радикалния либерализъм да определи ТОЙ, а не например аз или "моят приятел Франк Лойд Райт", какво е предубеждение и какво - истина. Никой не може да се опитва да си присвои тази индулгенция.
 4. Най-вероятно леко се е увеличил, заради синдромът на последователите, но природата все пак държи постоянен процент на тези неща.....
 5. КГ125

  Отклонения

  Първо, тази терминология е доволно спорна и доволно агресивна към опонента, което веднага я прави твърде недемократична. Второ, тя обикновено се насочва към опит да бъде ограничена свободата на изразяване по някои въпоси. Което пък предизвиква някои гневни реакции. Което пък е целта на тези треминологии на неолибералният "новоговор", защото той друго освен обикновена провокация не е.
 6. КГ125

  Volkswagen в България

  Уви, реалистично звучи. Ето защо днешният тип държавно устройство е саморазрушителен за държавата.
 7. КГ125

  Volkswagen в България

  С 1500 евро чисти пари за начална заплата могат да започнат добре, но ще тярвба да я вдигнат... Но при сегашните нива на корупция ..... Но пък ТОВА ако стане, ще е един от големите знаци за оправяне на държавата!
 8. Защото целта е да докарат някого до това да му се лепи етикет, а не друго. Впрочем, след опита с Истанбулската конвенция сега задкулисно се опитват да ни направят нова Норвегия, под благовидното нещо, наречено "Стратегия за закрила на детето": https://www.peticiq.com/2019-2030 https://nova.bg/news/view/2019/02/04/239651/петиция-против-новата-национална-стратегия-за-детето
 9. КГ125

  Случаят Дятлов

  Хах, Jim Beam ме е изпреварил. Интересно защо?
 10. Но от друга страна, когато се срещат, а те се срещат, нима няма да установят и да нарекат някак близостта? Особено като си спомним етимологията на думата "немец".
 11. Хм, Гришата може и нещо славянско да има, ама другият. Ама пък много станаха гърците, то съвсем пък... ))
 12. "..направих моя брат, а стратегът Леон да бъде нему подчинен. От Бероя ...Дултроини е пръв за дясната страна ичиргу боилът Тук, а стратезите Вардан и Яни нему подчинени. За лявата страна на моя саракт, за Анхиало, Дебелт, Созопол, Ранули е главатар Иратаис, боила кавханът, а Кордил и Григора нему подчинени стратези.”" Ей ги само тука двама или с Вардан(ис) трима гърци и то точно при Крум.
 13. Сеизмичен риск НЯМА. Това са пълни пропаганди. Как може в Турция да може, в Румъния да може, във франция да бръмчат почти 60, реактора, а тука да не може?!?
 14. Абе как православни християни ще хвърлят кръста, защото богомилите го били отричали ...... Кръстът се хвърля за да се освети водата, да се повтори символът на Кръщението. пп А хорото, дори и да е от 70-те години на 20-ти век (което доста ме съмнява, защото преди е било свързано със зетьовете), е вече къде 50 години, което пак си е традиция. ИЗВОД: Търкалящите се из нета глупости, че обичаят свързан с водата и къпането в нея ипр. на този ден , не бил древен и пр., са поредните идиотщини срещу всичко българско, що наблюдаваме в последно врем ... Източноправославен обичай, който се среща във ВСЕКИ източноправославен народ.

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×