Отиди на
Форум "Наука"

100$

Потребител
 • Брой отговори

  72
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

26 Ученик

Всичко за 100$

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вселената по дефиниция е всичката известна и неизвестна материя. Ако пространството е със многомерна геометрия, то и материята трябва да съществува във всичките вьзможни мерности на пространството.
 2. Там е работата че двумерното пространство вече не е такова при изкривяване във форма на сфера. Също както тримерното пространство, изкривено във някаква форма която може да се обясни само при още едно измерение на пространството. Мерността на пространството е геометрикоматематичен конструкт, изработен за да се опише геометрията на пространството.
 3. Според космолозите не вселената се разширява, а пространството което е запълнено от нея се увеличава, а извън пространството няма вселена. Ако пространството е крайно то и вселената е крайна.
 4. По горе съм го описал достатъчно ясно и коректно, вселената е понятие на което не може да се прикачи някаква смислена дефиниция за геометрична форма.
 5. Няма пространство извън вселената, вселената заема всичкото пространство, макар и да е крайна количествено по отношение на познатото вещество което я изгражда. Така че не само не може да се дефинира никаква геометрична форма на вселената, но такава въобще не би могла да съществува.
 6. Това си го измисляш, поучаваш с глупост, види се че никой не ти се връзва на акъла и слава богу че не всички са като тебе с дървени мозъци и нарцисизъм.
 7. Възможно е различните участъци от вселената да се разширяват с различни темпове, поради неправомерното разпределение на причината за разширяването на вселената.
 8. Общоприетата терминология не може да служи за никакъв довод в случая който разглеждаме. А ти правиш именно това в неистов опит да излезеш прав. Но на това се вика софизьм. На всичкото и отгоре се осмеляваш да квалифицираш не коректно, всички които не са съгласни с теб. Ти страдаш от някаква форма на нарцисизъм и не ти е мястото тук:-)
 9. Ами с право се вихри опортюнизъм, защото твоите доводи са невалидни и инвалидни
 10. Виждаме твоето логическо мислене до каква безизходица те довежда. Едно си баба знае едно си бае.
 11. Няма научни доказателства за такива твърдения, поредните ви нескопосани твърдения.
 12. По дефиниция може да има и форма на щраус, но дали.
 13. Никой учен не знае какво представлява вселената, дали има форма център от какво се създава и от какво се състои основно.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...