Отиди на
Форум "Наука"

genesis77

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за genesis77

genesis77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Много добра и изчерпателна статия. Мерси! До колкото знам от документален филм, японците са ги чакали на самият плаж зад едни дървени прегради за всеки един самурай. Така че да могат и от двете страни да ги секат още излизайки от водата и да не ги обстрелват от лодките. А то и клати морето. Даже и не са могли да се разгърнат и организират като войска монголците. Явно не са били толкова неосведомени японците. Слязат десет лодки онези си насичат по двама по двама още във водата почти. Нито коне, нито стрели от корабите стигат, нито катапулти, нито пощи. Знам за огнени стрели с барут. Нещо като снарядчета са ползвали монголците. Глупав десант, с кирливи кораби строени на сила ,за кратко време бързо и лошо време. Това знам аз. Със здраве!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...