Отиди на
Форум "Наука"

Светослав

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Светослав

Светослав's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Играя на игри от повече от 22 години.Игрите ме научиха само на едно - бързо отвърни на удара с удар.А в библията пише "Ако те ударят по едната буза обърни и другата.След това се занимавах с визуализация за по добри мисли. Кви ти добри мисли - аз от толкова стреляне само нещо грозно може да ми сътвори акъла.Започнах почти да виждам грозните сцени които си визуализирах . Стигнах до там да обиждам бог неговия син и цялото небесно царство.След това дълго им се моля за прошка.Стигал съм до 24 часа молитва без да спя а един път се молих 3 дни с няколко прекъсвания без да мога да мигна .Защото бог ми отвори очите да видя към какви грехове невиждани и нечувани съм се запътил .Той ме кара да се разкая за греховте си а аз не мога защото ми се усладиха и ми се виждат малки и незначителни и се чувствам омърсен до мозъка на костите . Господи Иисусе Христе моля те помилуй мене Грешния и ти боже отче наш моля те погледни милостиво на мен и ми помогни. Амин!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...