Отиди на
Форум "Наука"

Взвртнпстптлно

Потребител
  • Брой отговори

    174
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Взвртнпстптлно

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Взвртнпстптлно's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

85

Репутация

  1. Изнасям се от тук. Дори моля админа, да ме блокира за да не се изкушавам да пиша. Не желая да общувам повече с вас. Имам чувството, че си пиша с ботове. Баста.
  2. Епа, то ако бях само аз, ама май само аз съм загубенякът, дето си губи времето да пише тук. А ресурси, колкото искаш. Печатницата си работи. От друга страна, глей къв ел пресиденте им избраха на краварите?! От де толкос ресурс и защо?
  3. Не мога повече, смях не, а направо разцепване.
  4. Вече започвам да се забавлявам, като ми обяснявате какво било преди нам си колко години. С глас с смея.
  5. А пък аз, онзи ден гледах междузвездни войни, и там имаше много хубава анимация, т.е. направо истинско си беше.
  6. До сега, няма признаци, че доказвате нещо. Само характеристики относно моята персона. Това в какво положение съм аз, не ви поставя в по-правилно от моето. Ако можете да дакажете нещо, направете го. За сега се пънете като глист на буца и ме унижавате и подигравате. Това не доказва въртенето на земята и заоблената вода.
  7. Не вярвам на това, което не може да се докаже. А вие, не можете да докажете теорията си. Разбрах, че съм смешен, няма нужда да ми го повтаряте. Освен това, ме касае само мен, а понеже не ми дреме, че съм смешен, следователно, натякването за моята смешност, не променя нищо. Опитът, не е задължително да означава правилно.
  8. Да, въздухарски са. Архимед и другите, са повели хорото и вие ги следвате. Аз си играя моята ръченица. Мисленето, е дейност, мисленето е дейност на мозъка, следването на определани теории, също е водено от мисълта. Така, че всеки си ходи по пътечката. А в кой клас съм, няма никакво значение, освен за вас, дето ме пращате за да повярвам на написаното в учебниците. Да, виждаме светлина, която е на нам си колко хиляди години. Баси. Ами да, ако съм пъви клас, повервАх от раз.
  9. Ха ха ха, разсмяхте ме. Само земята ли се върти? Според теориите ви, всичко във вселенара се движи, т.е. не е статично. Т.е. мести се. Движението е преместване в пространството. Аз ако тръгна от ж.к. Младост за ж.к. Обеля, движа ли се спрямо бай Иван, който се движи от Лъвов мост към Манастирски ливади? Според вас, се движим, но позицията на единия апрямо другия, си остава не променена. Айде, приятни сънища със Снежанка и седемте джуджета. Само гледай, да не те объркат със Снежанка.
  10. Можете да ме наричате както си поискате, разбирам ви и не ви се сърдя. Всячески се опитвате да задържите насила наложената глупост като единствената истина. За съжаление, не успявате. Милиционерите сте вие, научили сте се да мачкате тези, които не са съгласни. Осмивате ги, подигравате им се, пращате ги в четвърти клас, където да им обясняват как всичко се върти но ние не усещаме нищичко. Как звездното небе, въпреки бясната скорост на движение, не се променя, как земята през зимата е по-близо до слънцето а лятото по-далеч, как атмосферата се синхронизира с въртящата се планета и още куп приказки от 1001 нощ. Да, пропукване има и то е във вашата теория - несъстоятелна е. На лъжата, краката са къси. Не съм посредник на никого, сам си сърбам попарата.
  11. Я, радвам се, че на края на тази епопея, прочетох едно добре формулирано, макър и съдържащо обидно, или може би вярно описание на моята личност. Честно казано, не съм се и опитвал да променям дървеното си поведение, поради простата причина, че темата ми изглежда създадена с идеята да иронизира самата идея за плоска земя. Относно луната, не знам колко е опесъчена, но, силно се съмнявам в информацията спускана към заведените на водопой коне, те за това и не искат да пият. Виждал съм капки вода, но не толкова големи, че и въртящи се на всичкото от горе. Позицията ми, не е постна, а не е за тук. Всеедно да вляза в джамия и да се кръстя. И как точно са ме прищипали в ъгъла? С едно видео ли? В тубата има десетки видеа, показващи, че с подходяща техника, всичко се вижда. За назиданието - радвайте се, че сте по-умни и учени от мен. Изкупителна жертва? За науката - всичко! Не мисля, че има някаква полза от мен, дървен философ.
  12. Принуждавате ме да отговарям, въпреки, че заявих желанието си, да напусна това пространство. Заблудените не осъзнават заблудата, глупавия не знае, че е глупав, простия, не знае, че е прост, но този, който знае нещо и си мисли, че знае всичко, е по-заблуден от по-горе споменатите. Кои аргументи да слушам? Че земята е затворена система? Това да не е тенджера под налягане? За светлоотразителната луна ли? За кривата вода ли? За разни фейк снимки от космоса? За разни теории на съмнителен евреин ли? За Джордано Бруно, дето го изгорили поради не съгласие с църквата, а казват, че заради твърдение, че земята се върти. Вашите компетенции, не могат да бъдат мерило и то поради единствената причина - не сте убедителен! Поведението на кон с капаци, е вашето. Не виждате в страни, от начертания от гуруто път. Няма как да ме убедите, че земята се върти, и че водата е заоблена! Придържайте се към гурутата си и дерзайте.
  13. Пропуснах да спра съобщенията за нови коментари, та прочетох този толкова съдържателен и научно обоснован бълвоч. Кой вещ, кой невежа, така е в живота. Само душевната простотия не се променя, та дори и да си най-големия звездоброец. Роденият, душевно прост, си умира душевно прост. Душевната недостатъчност, не се лекува. Дерзай, всезнаещи и нищо не разбиращи научен капацитете. Между другото, обидите ръсени от пръстите ти по клавишите, говорят, че не си победител. Никакъв не си. Смешник!
  14. Да, изцяло, но можеш да добавиш изпарения, вълни, други условия намаляващи видимостта. Ако толкова съм нежелан тук, няма проблем, спирам да пиша. Това, обаче не променя нищо. Има мбого видеа, които показват, как невидим, скрит зад хоризонта кораб, с помощта на техника, се появява?! Камъчето от обувката, самО излиза. Лек път ви желая.
  15. То, така се учи квантова физика. Забавлявай се, няма лошо.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...