Отиди на
Форум "Наука"

Взвртнпстптлно

Потребител
 • Брой отговори

  49
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

42 Ученик

Всичко за Взвртнпстптлно

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не ползвам фейсбук, имам регистрация, но не поствам нищо, не си правя селфита. Всепак, благодаря за насоките. Но имайте предвид, че вашата въртележка скърца, губи баланс и е пред разпадане. Евтиният ви хумор, не ми е интересен. Примерът с училището, е показателен, че сте с капаци на очичките и тапички в ушичките. Научили сте нещо и край, това е. Въпросите да си ги задават търсещите, учените си знаят.... невежеството е малко спорен момент, тези които много знаят, знаят, че нищо не знаят. А вие сте от тези, дето си мислят, че всичко знаят, ама....
 2. Не - вярвам, а - виждам. Глупости да само обясненията, изсмукани от пръстите, в които вие вярвате, но не можете да докажете. И по-добре ме блокирай, като си с толкова правомощия, за да докажеш, че сте като сектантите, а именно да вярваш в глупостите на гуруто. Чао.
 3. Е и? Мисля, че няма как аз да оборя нещо, което не съществува. Ти даде ли ми доказателства, че се върти? А ако изхвърча от форума, какво? Еие ще стоите гордо и необезпокоявани стъпили здраво върху разни теории. Самолетите са достатъчно доказателство, че не се върти.
 4. Ако искаш, може да се обясняваме цял ден, може па и да харесаме. Доказателства трябват, не обяснения.
 5. Досещам се, че няма никакви доказателства, че се върти. И да, незнанието не е оправдание, но въвеждането в заблуда и подържането на заблудата, лъжата... са престъпления.
 6. Не, появили са се почитатели на Галилео Галилей, Джордано Бруно, Алберт Айнщайн, Николай Коперник.... и изсмуканите от пръстите им теории.

За нас

Вече 15 години "Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

 

За контакти:

×
×
 • Create New...