Отиди на
Форум "Наука"

khristina1

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за khristina1

khristina1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Здравейте!!! Пише Ви един първокурсник , учащ в специалност "Биология и Химия" в Пловдивския Университет "Паисий Хилендарски". Тъй като съм първа година и ми се наложи да правя курсова работа по Химия, а аз и представа си нямам как да я направя. Голям проблем ми е и не мога да се справя с него, а на 26 май трябва да я защитавам. Темата на курсовата ми работа е 11ста група на Периодичната Система/ Мед и съединения на Мед в първа и втора степен на Окисление/. Страшно и Адски много ще съм благодарна , ако ударите по едно приятелско рамо. Снимки на Мед и нейните съединения, описание на тях , обща характеристика на 11ста група, място в ПС на медта , разпространение , добив, минерали и руди съдържащи Мед, физични и химични свойства на Мед, химични свойства на всяко от съединенията на Медта. Степени на Окисление на мед във всяко от съединенията, употреба на мед и нейните съединения , сплави на мед , биологично и физиологично значение на мед, откриване и история на медта, любопитни факти за медта. Това е план на курсовата работа.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...