Отиди на
Форум "Наука"

Victoria Padalov

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Victoria Padalov

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Victoria Padalov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

4

Репутация

  1. Ако нямаше прераждания, то какъв би бил смисъла на поуките от живота, след като те биха се загубили и какъв би бил смисъла да се борим за истина и съвършенство. Би ли имал живота смисъл, ако след него нямаше друг? Щяха ли дасъществуват окултни науки? И ще имали смисъл да живеем? Споменахте за мозачната дейност и сетивата, да мозъка е най-сложния орган в човешкото тяло, но след него информацията не се разпада. Тя се съхранява в пространството. Може ли според вас един обикновен орган в тяото да представлява човека? Отговора е, не, защото човек не е това видимо тяло. Той е това, което наричаме душа.
  2. Вярвате ли в безсмъртието на човешката душа? Според много окултни науки душата се преражда много пъти с цел да се извиси духовно, или да изпълни няаква мисия. Не случайно "траките се радвали, когато някой почине и тъжали, когато се роди човек". Това е така защото те знаели, че смъртта е начало на осъзнатия истински живот, а раждането е друга форма на съществуване имаща определена цел. Те знаели, че нашето физическо тяло е временна обвивка, докато някой от енергийните ни тела никога не умират. Всяка душа следва принципа на числото 8, което според науката нумерология е числото на цикличността т.е. редува се материален с нематериален живот. Явление което е нречено прераждане.
  3. Човешката душа е мистерия, която трябва да изучаваме и в крайна сметка никога няма да я разгадаем, защото тя е безкрайна, също както необятния космос. Има много тайни науки, тайни, защото още не сме ссе докоснали до тях. Тук можем да обсъдим част от тези тайни науки. Такива са: астрология - Наука за разположението на небсните тела. нумерология - Псевдонаука за числата. алхимия - Наука за трансмутация на металите. орфизъм - Учение на траките за безсмъртието на човешката душа. тангризъм - Наука,която включва всички останали науки. френология - Псевдонаука за сихическите качества, за които се съди по формата на черепните кости. физиогномика - Наука, която изучава външния вид на човека и връзката му с вътрешния му свят. кабала - Езотерична наука, която разкрива смисъла и значението на Словото Божие и обяснява библията. акаша - Наука за история на духа. и други окултни науки. Можем да обсъждаме всичко това, както и всичк, което ви нтересува. Въпросите са всестранни, така,че по тях може да се говори много.
  4. Всички тези теми са много интересни, но мисля, че ще бъде полезно да се добавят също философски и езотерични въпроси, които стават все по-важни за бъдещето на човечеството. може да обсъждаме темите за човешката душа, света на отвъдното, космоса и много други.
  5. Благодаря за съвета и коража на "gmladenov".
  6. Относно въпроса за произхода на българите напоследък излиза все по-нова информация, която досега малко хора знаят. Тук ще споделя с вас това, което зная. Аз не съм специалист в тази област, но чета какво пишат и говорят специалистите и съм сигурна в информацията, която те предоставят. Вие също можете да я проследите - В предаванията "портал 12", "Без формат" и др. Техни гости са дискутирали темите за произхода на българите и от тях аз черпя информация, в която не се съмнявам. Според Иван Тренев - истрик и преподавател, българския народ е най-стария. Той е дал език и писменост на всички древни и съвременни народи. Повечето хора не вярват в това, защото са унищожени трудовете на Г.С.Раковски от известните братя Христо и Евлогий Георгиеви, които са родени в моя град Карлово. Има много неща, които не знаем, защото са добре прикрити. Това е било необходимо за целите на определени хора - да заблодят българския народ и да припишат много заслуги на себе си. Рано или късно истината за българската история ще се разкрие за всички. Ако някой от вас се интересува какво съм научила от Иван Тренев, Спас Мавров, Валерия Фол и още много други историци. Можете да видите моя youtube канл "Извор Надежд". Всичко, което казвам не е измислено от мен, а от опитни историци, които си служат с достоверни източници и това може да бъде проверено. Това е линка за моя канал https://www.youtube.com/channel/UCrFEkl8r4gS7OLJqBh1RobQ
  7. Не, аз не се чувствам изоставена. Това е мнение на други хора. Създадох моя канал Извор Надежда за тях. В него засягам теми за произхода на българите, за славното ни минало и още много различни теми. Аз се гордея с това, че съм родена в България и точно това е посланието в моите видеа. Препоръчвам ви да ги видите и ще се радвам ако ми пишите отново. Благодаря ви за отделеното време.
  8. Здравейте! Аз съм Виктория Падалова. Оръщам се към всички, които живеят в България и тези, които са извън нея, но мечтаят да се върнат. За всички, които днес са загубили надеждата и вярата в доброто. Гледайте youtube канала ми. Той е създаден за тези, които милеят за България и които се чувстват изоставени, предадени от собствената си родина. Ще дам линк към канала "Извор Надежда" - https://www.youtube.com/channel/UCrFEkl8r4gS7OLJqBh1RobQ България винаги ще бъде нашия дом. Дали ще живеем добре в нея зависи единсвено от нас. Нека да си подадем ръце и да бъдем заедно по трудния, но славен път, който са ни завещали нашите предци. Пишете ми. Какво е за вас България? Предстои ми да издам книга по тази тема. Очаквам вашите коментари.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...