Отиди на
Форум "Наука"

popay_the_sailor

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за popay_the_sailor

popay_the_sailor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Влязох в този форум с намерението да помогна да бъдат коригирани някои неточности относно историята на въоръжението на българските бойни кораби. Но бях посрещнат с арогантност и демонстрация на пълно невежество от страна на Galahad. Съжалявам за грешката си! P.S. Предполагам, че знаете защо никнеймовете ни (моят и на Sea Dog) стоят в знак на благодарност в сайта Vimpel.
  2. О, свещенна простота! На какво се базира мнението Ви, че 100-мм оръдие е голямо за стражевите кораби? Вземете да попрочетете по какъв начин се води артилерийски двубой между кораби. Примери бол. Например боят при Коронел, устието на Ла Плата или пък между Бисмарк и Худ! Така ще Ви стане ясно, че само с носовите кули не се води пряк артилерийски двубой.
  3. Г-н Галахад! Прочетох внимателно Вашия пост. В началото се посмях, но после ми стана много тъжно от непознаването на нашата история. Били сте в музея, но защо не ползвахте услугите на екскурзовод, за да ви обясни някои моменти, термини и причините довели експонатите в музея. Всеки от тях си има своя уникална съдба. Бих Ви помолил, ако отново решите да слагате снимки предварително да се консултирате с наистина знаещи хора, а ако решите обратното - по-добре не го правете. Поздрав: popay_the_sailor

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...