Отиди на
Форум "Наука"

Seldun

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Seldun

Seldun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте. Ама много сте се разгорещили гледам. Хайде и аз да си кажа мнението.Но ще го направя простичко.Незнам какви са ползите и има ли изобщо такива от МКС, но ето как виждам аз нещата.Вечер, като погледна към небето и не виждам никаква Международна Космичека Станция.Но виждам друго - Луната.И ако на Луната имахме(човечеството) база и там винаги имаше хора, щях да бъда страшно горд и радостен.Друго си е да знаеш, че и на друго небесно тяло(пък било то и спътник) има хора.Гледаш Луната и си казваш:"Ето, там също има някой.Днес на Луната, утре на Марс..." Да, сигурно МКС е свързващото звено към живота на други планети.Сигурно няма как да минем без този опит, но не е същото...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...