Отиди на
Форум "Наука"

ximika

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ximika

  1. Имам методика за определяне на никел в бижута, но по рано от понеделник не бих могла да ти я изпратя ако ти е необходима и можеш нещо да използваш от нея.По спомен мисля че се извличаше метала чрез азотна киселина.
  2. До колкото разбирам проблема ти е в пробоподготовката.Имам методика за определяне на никел в бижута и може би ще може да се приспособи и към твоя материал, но не мога по рано от понеделник да ти изпратя ако ти е необходимо.По спомен мисля, че се извличаше метала чрез азотна киселина.

  3. Здравейте!Някой може ли да ми помогне с методика за микровълново разграждане на козметичен крем, който в подледствие ще се определя за тежки метали на ААС.
  4. Бихте ли ми помогнали с някаква информация за атомно абсорбционен спектрофотометър.Нещо което задължително трябва да се знае преди да се започне работа с апарата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...