Отиди на
Форум "Наука"

Maastricht_girl

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Maastricht_girl

Maastricht_girl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Да си призная прочетох не много внимателно всичко, което сте писали по темата и съм длъжна да ви кажа, че в голяма степен вскички грешите и по отношение на живота и възможностите в чужбина, и по отношение на държавната политика (мога да твърдя за три управления)по отношение младите хора и т.н. Първо, държавна политика по отношение на младите хора - няма, това не е за младежа на 16 г., на никои от политическите кабинети не му дреме за младите хора и какво се случва с тях. Очевидно се предпочита да се по-тъпички, за да си мълчат при каквито и да е издевателства върху тях (социални или икономически). Факт е че всички си траем, колкото и да ляламе по форуми това не променя нищо. Забравяме за държавата и за управление на което му пука за нас и минаваме на това какво хвърчи и до колко се яде в чужбина. Тук следва второ- пак не за младежа, уважаеми господа, че предимно сте младежи, навън е същата боза като тук с разликата, че има социален праг - минимум и той е реалистичен. В чужбина няма червени килими, оркестър или широко отворени врати, но ако си читав и умен ти се дава същата мижава работа като на младежите в Младост 4, на малко по-висока заплата като за Западна Европа, но по-ниска от на колегите, щото все пак си от източна европа. И трето - няма смисъл да подължавам.....

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...