Отиди на
Форум "Наука"

svetoslavb

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за svetoslavb

svetoslavb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. svetoslavb

    Оксидиране,патина

    Първо да приветствам всички във форума, и да поздравя модераторите,за нещата които са писали(учуден съм че има хора кото с такава лекота споделят(непривично за българите). Искам да задам въпрос относно оксидиране на метал,значи метала е черно желязо, което е изковано,но сега трябва да го запазя от ръжда и да го патинирам по някакъв начин,за да го състаря,ще се използва за мебели.Отсега казвам, че не съм привърженик на боядисване и състаряване с бои(иначе нямаше да съм в този форум).Трябва ми мнг високо качество на имитация.Взех някои рецепти за патина,от този форум,ама незнам стават ли при черно желязо.И за оксидирането:става ли като се нагрее до червено желязото и се пусне в масло?А патината трябва да е синьо-зелена.А за състаряване на дърво(ако може пак да добие синьо-зелен цвят,знам че може да се прави изкуствено.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...