Отиди на
Форум "Наука"

Mimo

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Mimo

  1. Нима можем да говорим за "български" земи в годините между 541 и 750г.? След като "официалната" история говори че България е създадена през "заветната" 681г? Радвам се че има и инакомислещи хора. Ако наистина сте го прочели, бих желала да хвърля едно око на материала, а ако го мислите, знайте че не сте единствен. Подкрепям ви.
  2. И дтругия ми въпрос е, защо не съществува друга толкова запазена розета.....? Съществуват само фрагменти от такава открити в прикавказието... /Дагестан/???
  3. A дали пък "арийските" народи не са заимствали руните от българите??? И защо има открити мумии с татуировка на слепоочието изобразяваща въпросната розета? Как бихте коментирали този ФАКТ?
  4. Благодаря сърдечно. Правя своите първи стъпки и се радвам че получавам подкрепа.
  5. Здравейте, не знам дали мястото на тази тема е точно тук, но бих искала да получа повече информация за розетата. За значението на "символите" или "руните" по нея. Дайте да разровиме праха на времето...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...