Отиди на
Форум "Наука"

Kpacu

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Kpacu

  1. С 3 и си вътре, но не те съветвам да влизаш там. Университета е много мизерен. Няма учебници по половината предмети, а по тези които има са пълни с грешки. Преподавателите масово идват пияни и после се мъчи да учиш от лекциите. Особено в катедра математика са много зле. И дори да си учиш и да се скъсаш да преписваш не трябва да се изненадваш ако ти пишат две или в най добрия случаи три, при нас не обичат да четат на студентите си работите защото те си знаят, че ние нищо не знаем. Има и хубави страни, математиката се взима с една чанта пиене, и ако се запишеш някоя специалност различна от автоматизация и хим. инженерство и устискаш до вторият семестър на втори курс ще кибичиш по цял ден две години и половина. Ако искаш да научиш нещо обаче не се записваш в този университет.
  2. Препоръчайте ми учебник по механика като за начинаещ. Първи курс съм АП в ХТИ, преподавателите в училище ни препоръчват само техни учебници които са пълни бози, а лекциите умишлено ги претупват за да им купим учебниците.
  3. 100% КПД, чистота и концентрация няма.
  4. Внимаваи защото концентрираният водороден прероксид гърми като бомба. Ползвал се е и като ракетно гориво. Може да повишиш концентрацията като сложиш 30% в хладилника и отстраняваш леда тъи като пероскида замръзва при -11. Има и друг начин за дистилация чрез разликите в точките на кипене но там има риск от детонация.
  5. И американски хостинг също ще ми свърши работа.
  6. Там няма MySQL и PHP, трябва ми някакъв руски хост на който да кача един phpBB3 форум.
  7. Предложете някои безплатен и стабилен руски хостинг кадето да сложа един форум. Да има FTP MySQL потдръжки там. Ако може без реклами макар, че безплатни без реклами май няма. На кратко трябва ми нещо като my32.net но в Русия.
  8. Tрябват ти само написани изомерите с имената или някаква по-широка информация???

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...