Отиди на
Форум "Наука"

b0nb0n4et0

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ b0nb0n4et0

  1. Благодаря за отговора....разбрах това, което ме интересуваше.... което ме успокои, че няма толкова луди хора, които да вярват в този абсурд...
  2. Андрей Куртенков: Въпросът ми не не беше свързан с това коя религия според Вас е най-реалистична, а дали Вие вярвате в спагетеното чудовище? По думите Ви оставам с впечатлението, че вие сте привърженик на тази теория или религия... Наистина ли мислите, че купчина спагети са създали света?И че от пиратите зависят катаклизмите на земята...? И защо пък точно спагетено чудовище? Понеже ми стана интересно и вчера се разтърсих за малко повече информация на тази тема и това, което намерих е че тази "религия" е възникнала от една шега...а сега си има истински последователи и хора вярващи в този абсурд....но никъде не намерих доказателства (като изключим смешните филмчета), за стществуването на това чудовище.... Бихте ли изложили някои доказателства, ако има такива?
  3. Андрей Куртенков: Вие вярвате ли в тази теория или просто сте ни я пуснали, за да разберем и ние какви работи стават по широкия свят....? И защо пък спагетено чудовище?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...