Отиди на
Форум "Наука"

watzap

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за watzap

watzap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. въпроса е , коя е най добрата храна за човешката клетка, това с което се храни тя, а не самия човек . всеки сам може да експериментира и да провери кое,как и дали . забелязали ли сте от кои храни се вдига най много енергетиката на организма ? кои храни ни вдигат и от кои ни става тежко и тегаво ? изяжте 1 кг месо и 1 кг плодове , както ако искате 1 кг зеленчуци и се наблюдавайте .
  2. не знам от тези 25 страници ,дали някой е написал това което мисля и съм научил (защото не съм ги чел) , но за мен човека не е нито хищник, нито тревопасен а е плодояден .. зъбите ни показват това и храносмилателната ни система най общо казано .. кучешките ни зъби не са за месо, а за по лесно пробиване и отхапване на твърдата обвивка на плодовете .. зъбите след кучешките не са нито равни- като на тревопасните, които стриват растенията и преживят,за да усвоят по лесно целулозата , а нашите влизат един в друг и стават като преса - за да могат да изцедят сока от отхапаната хапка на плода .. дори не е нужно да дъвчем , а просто да пресоваме и изтискваме сока от хапката .. при хищниците знаете че са остри всички зъби ,за да могат да разкъсат плътта и да погълнат парчето месо .. за разлика от тревопасните нашите организми не могат да разграждат целулозата и тревистите растения и зеленчуци не са нашата храна.. ако някой нещо му е любопитно ,да пише .. успех с проучванията и бъдете здрави и живи !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...