Отиди на
Форум "Наука"

cucumerario

Потребител
  • Брой отговори

    614
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ cucumerario

  1. Ами пак стигаме до същото... Ако света в който живеете, за вас е само някаква фантазия, успех в разбиването на бетонната стена! Ще ви се наложи, дори и да си представяте, че не ви интересува!
  2. Точно това казвам! Хомосексуализма не е болест, но психопатията е!
  3. Ама вие пак така със зор се опитвате, да ме наместите във вашия свят... Затова ви обясних още в началото, че нашия свят в който и вие участвате като някакъв статист е на хиляди години, това предполага традиции, ценности, развити и приложени от векове.. Затова ви казах за бетонната стена, дето не схванахте и дето ще трябва да разбиете с глава и ви пожелах успех...
  4. Както вече казах, проблема не е хомосексуализма, а психопатите които демонстрират отклоненията си, за да получат внимание и съответно някакво признание!
  5. Ако ще трябва да съществува полов контакт, ще трябва да има и любовна игра. Това е естествен природен механизъм, за просъществуване и запазване на животинския вид. Растенията също са изфабрикували подобни аналогични механизми...
  6. Моят свят е и ваш т.е. наш! И ако сте решили, че вместо, да си решавате проблемите, с традиционните методи, ще промените нашия свят, като му налагате проблемите си, това няма как да стане, без съпротива! Свободни хора сме все още и не желаем проблемите ви! В случая "кой колко може" е без значение, ако всеки има съзнанието, да си решава сам проблемите, без да ги пропагандира и налага на другите! До там с проблемите!
  7. Ами апелите и воплите си, може да ги видите сам по горе.. Но ако започнем, да се дискриминираме и по видове проблеми, и почнеме да спорим чий проблем е по висш и добър, ще усложним още повече обстановката...
  8. Според вашите разбирания, невежеството е мой проблем и имам право да го демонстрирам! Какъв сте вие да го забранявате? Да не смятате че с наличието на вашия проблем, сте нещо повече от мен?
  9. Такива проблеми съществуват и са се решавали, още от самото началото на човечеството, по един или друг начин, което ги е правило малък проблем, т.е в "сивото-равно" на графиката, както се изразява по-горе Раму-Раму Друже Мой ... Това което се случва сега е, че тези хора с проблеми, са си намерили някакъв месия, който им обяснява, че ако стане така, че всички хора получат техния проблем и стане общ, то ще дойде второто пришествие и техните проблеми ще се решат.. Т.е. те трябва да станат "върха на кривата", както се изразява Раму-Раму Друже Мой, за да си решат проблемите... Само че тази философия-религия (ерес) в действителност, от всички хора с някакъв проблем (и не само), пък бил той и минимален, произвежда масово психопати и социопати.. ...и резултата скоро ще е виден, както казва Раму-Раму Друже Мой...
  10. Прав сте, гледал съм дъуолкингдед и съм виждал как зомбитата се справят с бетонна стена.. И вие сигурно също няма да имате особен проблем с това... А в резидентивъл си спомням една анимацийка, дето показваше простотата в устройството на нервната ви система... Може пък наистина да се окажете бъдещето на хората...
  11. Има езотерични форуми, където обяснението, че нещата се появяват ей така от нищото, би било напълно задоволително. В научен форум, такива шарлатаний не би трябвало, да са допустими, но изглежда потребителите тук сте само баячки, врачки и такива които имате нужда от тях.. След всичкото това излияние и възприятие, кой ще е този който ще пише сериозно в подобна зомбираща тема, пък и като цяло в такъв форум?
  12. Оооо, ти не си виждал какво остава от човек, който се е подлагал на бик, затова ги говориш тия неща... Това ясно, но ако нещо ти възникне спонтанно, както например ни бе обяснено, че възникне хомосексуализма от нищото и нито може да бъде вродено, нито придобито, какво правиш? Между другото тази идея, може да се приложи, за научното доказване на "непорочното зачатие" и така най-сетне Бог ще бъде признат от науката... Познайте кой ще получи нобеловата награда тогава!
  13. Това важи с пълна сила, за вас! Действията ви могат да доведат до заблуда на потребители от този форум! Вие не ползвате научни методи, а когато изпадате в противоречие и ви се поиска обяснение, внезапно губите интерес...
  14. От уикипедия, както и знанията ви за "научния" са пак от там... Вие никога не сте участвала в такъв консенсус, нямате си идея и познанията са ви от обща култура, т.е. това което сте чули от тук, от там. Също така не става ясно с кого точно спорите, дали хомосексуалността е заболяване или не! Но правите впечатление на човек, който спори сам със себе си... Съжалявам, ако пак не съм ви чел внимателно...
  15. Напротив, четох ви достатъчно внимателно, за да установя, че си противоречите и когато това стана ясно, изведнъж загубихте интерес.. Само да допълня, че въпреки оневиняващите ви обстоятелства, това което правите се счита за шарлататия, вкл. "клъстерите", които давате като връзки, за някакво "научно доказателство"... Базата ви е недостатъчна, за да правите, това което се опитвате да правите! Вие нямате нищо общо с каквато и да била наука!
  16. Моля, ако има някой който е разбрал, какво е написала госпожата, дали хомосексуализма е вроден или не, да каже, защото госпожата я притеснява отговора!
  17. Ама защо госпожа така се извъртате? Искам само едно уточнение, за това което вие сте написали и на което може да отговорите просто с да или не! Вроден ли е хомосексуализма?
  18. Аналогиите които давате, са абсурдни! Вие нямате идея, какво се счита за "болест и здраве" в медицината, съответно не знаете, защо хомосексуализма може да не се счита за заболяване! Липсват ви определения! Вроден ли е хомосексуализма или не? Може ли да отговорите на този въпрос?
  19. Нека уточним, за да няма повече объркване и измятане! Прочетете за термина "вроден" Раждат ли се хомосексуалистите такива или придобиват някакви хомосексуални особености в последствие?
  20. Проблема е, че се опитвате да убедите, а не да разубедите! И като имаме в предвид същността на темата това е заплашващо и опасно!
  21. Консенсусът не може да бъде доказателство! Защото консенсус могат да постигнат и психопати! Вие сама сте отбелязали, до какво може да стигне такъв вид консенсус, който все още може да е в периферията, както казвате, но да стигне до центъра е вече въпрос на време. Когато табуто е свалено, вече идеите за осакатяване и обезобразяване на невръстни деца е в ход!
  22. Когато твърдите, че хомосексуализма е вроден и градите на тази база, от там нататък зачерквате всякакви променливи!
  23. Може би вие ще трябва да прочетете какво е корелация... При корелацията може да няма причинно следствена връзка, но това не означава, че няма зависимости що касае условията при които се проявява... Може би вие трябва да го направите...
  24. Има ли някакви научни доказателства, че това е само корелация или твърдението е само ваше вътрешно убеждение?
  25. Вие какви научни доказателства представяте, след като сама твърдите, че "научни доказателства няма"? Хомосексуалноста била генетично обусловена, вродена, но за това нямало никакви научни доказателства! Това не е ли ваше твърдение и въпреки това се криете зад някаква измислена наука?! Вие в момента излагате някаква идеология, на която освен, че сте станали жертва и я и пропагандирате!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...