Отиди на
Форум "Наука"

World War Z

Потребител
  • Брой отговори

    25
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за World War Z

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

World War Z's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

15

Репутация

  1. Защото последно като гледах не видях руска техника да лети около Флорида и Калифорния?
  2. Пъдар е добър термин, да.Пъдаря пази нещо, което е негово или му е подчинено.Трудно е обаче, когато бостана е далеч от къщата ти и е до на комшията нивата
  3. Последните разработки на МБР на САЩ, които са активни и днес, са от 70-те години.С изключение на Поларис, които са на въоръжение от 90-та.Май не си дават много зор с новите технологии или пък нямат такова значение в случая?Понеже, както стана ясно вече, от тук нататък войните ще се решават или с МБР, или с масовка на дронове и БПЛА, в което САЩ далеч не са първи...
  4. И в Ялта 02.1945 ли? Между другото, намирам поста ти за абслолютно расистки по отношение на Шолц...Стегнете се и разбетете за какво всъщност се "борите"... Така да се каже - уточнете,утвърдете и легитимирайте ценностите си, щото иначе малко блудкаво идвате Приятелски съвет!
  5. Казваш, още тогава са искали да воюват с чуждо месо? Добре, че германците са били по-умни от украинците... Иначе за "керемидките" около Артьомовск можете да питате директно командването на ВСУ дали са важни и защо бяха дадени толкова жертви за опазването им?
  6. Да търпят. Като дойдат Леопардите всичко ще е наред. Ще тичат след тях с лопатите и ще викат Крим - наш.
  7. Аз повече от още цивилни жертви в Донецк не виждам смисъл. Те им дават високоточно оръжие с голям обсег, нашите пукат по пазари и блокове. Тактическо КПД - 0%. Или има нещо което съм изпуснал от септември до сега?
  8. Човек... говориш на хора, които преди няколко дни повярваха, че Русия купува Т-34 от други страни, за да ги прати в Украйна. На хора, които спорят 10 страници кой какво бил направил 2014-та, като истината е проста - подтикнаха Украйна да влезе в НАТО за да ги пази от тези, които никога не са ги заплашвали. Втълпиха им, че е враг и го превърнаха в истински такъв. Оттук нататък кой, кога, как, какво направил е следствие... Жалка и наивна история
  9. "Официално одобрената" е много добър термин в случая.По същия повод ми изтриха коментара

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...