Отиди на
Форум "Наука"

Yabaaa

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Yabaaa

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yabaaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

5

Репутация

  1. Възможно ли е Северна Македония да се интегрира отново към България? Ако може без емоционални убеждения а логически обосновани тези.
  2. Благодаря на всички за коментарите и споделянето на мнението. Бих искал попитам всички експерти и псевдо експерти във форума нещо. Има ли в Македония славяни и от кога хората живеещи на тази геогравска област започват източно европейските историци да ги наричат така?
  3. Често се среща в литературата за славянските братя Кирил и Методи от Солун. Реших да питам учители и доценти по история за доказателства, че Кирил и Методи са били славяни. Такива доказателства така и не се намериха. Дето се вика и един камък не се намери дето пише, че са славяни пък гърците и от Зевс имали камъни даже. Да си дойдем на думата - Кирилица. Тъпотиите където Византия била дала заповед да се направи азбука за варварите българи пък няма да коментирам. Защо кирилицата се води славянска азбука а не българска? Защо американците, канадците и австралийците говорят на английски и пишат на английска азбука а при нас се счита, че имало македонски, украински, руски, сръбски и пр.? В северна Гърция говорели на славянски и писали на славянски а не на български... За мен кирилицата е българска азбука от българи за българи и за България и славянските глупости идват с комунистите. Преди комунистите да дойда на власт Кирил и Методи били ли са българи или славяни?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...