Отиди на
Форум "Наука"

crustfate

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за crustfate

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crustfate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. прокитайския президент вдигна минималната заплата в рамките на две години с около 40%, това срина пазара на труда, защото малките и средните компании спряха да наемат, и така най-потърпевшите - току що завършилите висшето си образование, се радикализираха. 9apps cartoon hd
  2. Не знам да смея ли да се надявам - някой хубав ден сащианците и китайците да изтъргуват помежду си Тайван и Корея. Китай да влезе най-културно във владение на Формоза, както в Хонг-конг, запазвайки местните условия за изгоден бизнес, а Северна Корея да бъде принудена да клекне и да се предаде на южняците, та да им сипят паничка ориз след тия десетки години глад и истерии. Но вероятно този оптимистичен сценарий няма да се сбъдне.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...