Отиди на
Форум "Наука"

ColdSteel

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ColdSteel

  1. Много интересно. Можеш ли да кажеш от къде е взет превода на епиграфския паметник?
  2. Ще потърся "Гръцката цивилизация". Намерих информация, като цяло от книги на Дикинсон и Рътърс и сега ще ги давам за превод. Благодаря ви за помоща.
  3. Дам объркал съм две думички За Микена имам данни, но ми трябва по комплексно за куполните гробници. В гугъла намерих много малко. Шлиман наистина открива Микена, но разкопава само малка част от двореца поради това, че не са му стигнали финансите. По скоро за Троя е полезен Благодаря все пак ще разгледам гробницата на Агамемном.
  4. ColdSteel

    Помощ

    Здравеите тарсия малко помощ. Интересуват ме куполните гробници в древна Микена, но или инфото което намерих е тварде оскадно или на език, който не ми се отдава. Ако някой може да помогне ще сам му много благодарен.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...