Отиди на
Форум "Наука"

Hermes

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Hermes

  1. Hermes

    Друзите

    Здравейте... От известно време следя този хубав форум и чак сега реших да се включа с един отговор.Надявам се по-нататък да мога повече да пиша. Тази тема е много интересна за тези, които никога не са чували за друзите. Какви са те? Най-доброто определение, с което се осмелявам да ги наричам е: ТАЙНО ОБЩЕСТВО. Защо съм решил така? защото си имам солидни причини за това(надявам се с течението на времето да пиша повече за това). Според мен част от тези статии съдържа много истини, в другата част нещата са много преувеличени. Това, което искам да кажа е, че друзите,подобно на всяко тайно общество, са подложени на всякакви спекулации. Много изследователи са изследвали тази общност. Много различни, противоречащи и спекулативни мнения са изказвани, но истината само те я знаят. Дори да се запознаете с някой друз няма да разберете истината за тях. Толкова грижливо се пазят взаймно, че наистина е учудващо, че все още съществуват подобни хора. Все пак ви пожелавам успех и до нови срещи(надявам се).

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...