Отиди на
Форум "Наука"

Worldchanger

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Worldchanger

Worldchanger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Добре . Това е устройство за засичане на гравитационни вълни породени от движението на планети,експлозии на супернови и т.н. Система от огледала пречупва лазерния лъч като по този начин го правя много дълъг,а като е с по-голяма дължина колебанията му се засичат по-лесно от суперчувствителен сензор.Устройството действително съществува,но не съм сигурен дали до сега е засякло такива вълни.
  2. Подскаах,че е свърано с гравитацията,ако се предавате ще разкажа какво е
  3. Хладно,но от друга страна има отношение към гравитацията
  4. Радо,щом е за теб,ще дам :Р - това,което е на картинката има отношение към теорията на Айнщайн и движещата сила във вселената.
  5. По тази логика и CD-ROM -а ти може да мине за оръжие,защото има лазер вътре.Също така не разбрах връзката между лазера и атомната бомба. Жокер ?
  6. Ако се наложи ще пусна жокер
  7. Така като гледам никой нищо не пише,а мен пръстите ме сърбят от любопитство (а може би е време да се изкъпя) дали някой знае за какво служи това :

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...