Отиди на
Форум "Наука"

givan6

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за givan6

givan6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Има една широко разпространена представа за това как се превръщаме в това което сме. Сетивата ни дават възможност да възприемаме света около нас и да учим. Някои учени твърдят, че ако имаме човек без абсолютно никакви сетива, то той ще бъде в голяма степен досущ като растение и няма да има никакво самосъзнание. Ако някой се е занимавал с искуствен интелект, може да знае, че има програми които учат по същия начин, чрез опит и грешка. По въпроса на темата, бих казал че светът, видян и усетен чрез нашите сетива определят съзнанието и битието. Тоест общо взето светът около нас е водещото, но всеки би го видял през леко различаващ се мироглед и затова не мисля че 100 човека преживяли абсолютно едно и също по един и същи начин няма да са пълни дубликати, а просто близки по съзнание индивиди.
  2. за едитиране на текстови файлове при програмиране на страници и т.н. използвам emeditor това е супер алтернатива на тотално неудобния note pad на windows.
  3. Най-важното е да не се седи безучастно, а всеки който има мнение по въпроса да направи действително нещо, колкото и незначителни да са действията му. Проблемът ни е винаги дистанцирането от прибягване към действие. Надявам се че ще се съгласите с мен. Лично аз, мога да кажа че също рядко прибягвам към действие, но поне съм анализирал проблема си и се мъча да го преодолея.
  4. здравей, прочетох за проблема ти и макар да не съм имал толкова голям проект като теб бях попаднал в подобна ситуация. Намерих фирма която се занимава с подобни неща ОВК проекти и се обърнах към тях. Намерихме взаимно добър вариант като аз правих някои неща за тях, а в процеса на работа много по темата ми се изясни, а освен това натрупах и опит в областта. Надявам се да съм ти бил полезен.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...