Отиди на
Форум "Наука"

Adrastea

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Adrastea

Adrastea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ами аз лично имам енциклопедия в три тома, първият от които е "История на средновековна България''. Там пише, че законите са създадени "около 805''. Не знам до колко точно е вярно, но все пак е някаква информация минала през проверка, преди печат
  2. Силата на османците идва от факта че те са много дори твърде дисциплинирани и въпреки, че във всяко едно отношение са били по - изостанали от българите (и не само) успяват да се наложат.Още по - лошото е, че по този начин връщат и България към вече отминат период. Българите вече са били на прага на капитализъм, а живеещите още на племенни начала османци сасипват векове развитие. Смятам, че е можело да бъдат спряни, но никой не е осъзнал на време колко голяма е била опасността. Мисля, че това е била основната грешка.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...