Отиди на
Форум "Наука"

SITALK

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ SITALK

  1. Бъдете сигурни че знам за форума даже преди вас, форумът е много хубав най-накрая беше създаден хубав сайт с хубав форум поздравявам всички които знаят за сайта да са живи и здрави значи по темата иманярите хората които ходят по Бълканите и търсят нишани и тем подобни глупости от сорта на 4 тона злато на вълчан войвода за тях спокойно можете да говорите и да ги обиждате защото наистина са шматки но има и хора които наистина разбират от нещата и се интересуват и се борят нещата да си останат в България Администратор: 5. Да не пише за по-голяма убедителност постове само с ГЛАВНИ (което, според "етикета", се счита за "викане", за "крещене") или пък - само с цветни букви (което също затруднява четенето), или с подчертавания, потъмнявания и другите графични изразни средства. Допуска се смислов акцент на определени части от текст под формата на думи с големи букви или bold шрифт. Форумът е против иманярството и всичко, което е свързано с него!
  2. пичове кефите ме, но всички сте в грешка за съжаление даже и за овце и за ориз да пише това пак е ценно защото носи информация доста стара а на темата дали асан или асен е писал или изобщо за галгари и прабалгари сори но това са глупости били са траки няма прабалгари запомнете го има траки и прототраки това е истината. Администратор: Прочети правилата на форума! 4. Да пише на кирилица. Форумът на БГ Наука е български и официалният език и писменост на него са българските. За проява на висок интелект смятаме спазването на граматическите, правописните, пунктуационните и синтактични правила. За тези, които нямат кирилица на компютъра си: http://2cyr.com/
  3. А ДАЛИ Е ФАЛШИВА :banana: КОЙТО ЧЕТЕ ЩЕ УСПЕЕ
  4. Ето ви 2 снимки за да знаете, че в България имаме на съхранение не да гледате само по Дискавъри за тях Администратор: Прочети правилата на форума! 5. Да не пише за по-голяма убедителност постове само с ГЛАВНИ (което, според "етикета", се счита за "викане", за "крещене") или пък - само с цветни букви (което също затруднява четенето), или с подчертавания, потъмнявания и другите графични изразни средства. Допуска се смислов акцент на определени части от текст под формата на думи с големи букви или bold шрифт.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...