Отиди на
Форум "Наука"

Alexandr Solonik

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Alexandr Solonik

Alexandr Solonik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте ако ви интересува нещо повече за кайтсърфа може да задавате вашите въприси ще се опитам да ви бъда полезен тъй като се занимавам 5-6 години с този спорт.Можете и да погледнете в най добрият Български сайт за кайт www.kitemaina.com там наистина има много добри неща и постоянно обновявяне на новините от световните места за каране на кайт.
  2. Ако наистина бяхте толкова компетентни изобщо в цялата сфера на археологията , историята и т.н. може би щяхте да напишете някакви по светни неща , постовете ви са злобни и детски които мисля че нямат място в такъв сериозен форум , но явно и тука има хора които по цял ден се чудят от къде да копират информация и после да я пейстнат тук, уж че е тяхно мнение , що се отнася до надписите тука ударихте на камък -Да в мрежата няма информация и сега наистина се доказва това мое твърдение за COPY - PASTE.Не пишете глупости щом не сте запознати с нещата , вземете пример от по компетентните от вас юзери които щом нямат отговор не бълват глупости.
  3. Обработих снимката която направих и се опитах да подсиля сенките за да може максимално да изпъкнат символите от плочката , мисля че стана добре дори по добре от това което се вижда върху плочката.
  4. Попадна ми плочка с клинопис , може ли да ми помогне някой и разчете написаното , което е вазможно редовете са снимани и е поставена в правилната посока.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...