Отиди на
Форум "Наука"

Alexandr Solonik

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Alexandr Solonik

  1. Здравейте ако ви интересува нещо повече за кайтсърфа може да задавате вашите въприси ще се опитам да ви бъда полезен тъй като се занимавам 5-6 години с този спорт.Можете и да погледнете в най добрият Български сайт за кайт www.kitemaina.com там наистина има много добри неща и постоянно обновявяне на новините от световните места за каране на кайт.
  2. Ако наистина бяхте толкова компетентни изобщо в цялата сфера на археологията , историята и т.н. може би щяхте да напишете някакви по светни неща , постовете ви са злобни и детски които мисля че нямат място в такъв сериозен форум , но явно и тука има хора които по цял ден се чудят от къде да копират информация и после да я пейстнат тук, уж че е тяхно мнение , що се отнася до надписите тука ударихте на камък -Да в мрежата няма информация и сега наистина се доказва това мое твърдение за COPY - PASTE.Не пишете глупости щом не сте запознати с нещата , вземете пример от по компетентните от вас юзери които щом нямат отговор не бълват глупости.
  3. Обработих снимката която направих и се опитах да подсиля сенките за да може максимално да изпъкнат символите от плочката , мисля че стана добре дори по добре от това което се вижда върху плочката.
  4. Попадна ми плочка с клинопис , може ли да ми помогне някой и разчете написаното , което е вазможно редовете са снимани и е поставена в правилната посока.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...