Отиди на
Форум "Наука"

paco_kl

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ paco_kl

  1. добре,благодаря ви за отзивчивоста.
  2. отново благодаря,но явно не съм се уточнил!мястото е извън града в който живея и няма нищо на него(братята роми са взели и мрежата с която е било обградено)собствениците са починали и нямат наследници!даже комшийката по място спомена,че са имали апартамент и държавата го е взела поради същата причина,а именно липса на наследници!така,че не виждам пречка да си го обградя както са направили и други хора там(разбира се от доста време)и да започна да си го стопанисвам.въпросът ми е как да го представя в данъчното и по другите институции ,след като ще трябва да плащам ток и вода?
  3. добре,благодаря ви.не можах да получа точната информация,но все е нещо.явно ще се ходи при адвокат.ако искате след това мога да споделя...приятен уикенд
  4. занимавал съм се с футбол и баскетбол.вече не играя,компанията са повечето в чужбина,пък и не остава време,въпреки,че имам огромно желание.за това ми остава само с интерес да следя спортните канали където дават любимите ми спортове.а именно-тенис на корт(роже федерер),баскетбол(нба)футбол(английско и испанско първенство)снукър(о'съливан)К-1(това си е кървав спорт)бокса в тежка категория,и всички видове олимпияди и световни първенства.даже и кънки!надявам се когато се постопли времето,да поритаме с момчетата.много е хубаво,пък и се освобождаваш от отрицателната енергия.дето се вика можеш да се навикаш на воляднес пак ще съм пред ТВ.пък и нали ще пускам еврофутбол...трябва да ги следя!
  5. и аз съм музикант.свиря на кларинет,но се подлъгах да замина за лондон където трябваше да започна всичко отначало.след много неуспехи и блъскане като общ работник,се завърнах в БГ.но работата на която се бях отдал,вече не се нуждаеше от мен.надявам се скоро пак да започна да свиря в този оркестър,още повече,че вече имат и нови инструменти.за всеки музикант е привилегия да свири на качествен инструмент какъвто е буфе крампон.френски кларинет със завидна цена.завършил съм класическо музикално училище и вярвайте ми много тъгувам за концерите на великите моцарт и вебер.не свиря в симфоничен оркестър,но не искам и ръцете ми да загрубяват под натиска на четката,валяка и маламашкатаи един въпрос..знаете ли кое е предпоследното произведение на моцарт?
  6. здравейте.искам да ви занимая с един въпрос който тормози сънят ми от известно време.ще започна с желанието ми да си имам къща,в която да живея и да стопанисвам както намеря за добре.знаете в момента за какви суми става въпрос и човек от средната класа в българия надали може да си позволи.та по темата..ходихме с родителите ми да огледаме един имот за който човека искаше 12 000-13 000 хиляди.но след като каза,че няма път до там понеже е вътрешен имот(пред него живее братовчед му)решихме,че няма смисъл понеже в даден момент другият собственик може да ми откаже да ми дава път...както и да е.на връщане една жена ни каза за съседно място на което собственниците са починали и никой не живее на вилата.нямат наследници и живеели в апартамента си.знам,че по закон след кончината им той става държавна собственост.въпроса ми е дали мога да живея на вилата като подам документ в данъчното за плащане на всичко което използвам и след време по закона за давностно владение да придобия този имот и по документи?аз ще говоря и с адвокат по темата,но исках да знам нещичко и от тук,понеже знам за прословутата алчност в юридическата върхушка и се опасявам да не се намърда друг на бленуваното от мен място.ще се радвам ако имате коментар..лек ден

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...