Отиди на
Форум "Наука"

Кирил Милетиев

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Кирил Милетиев

  1. От всичко само едно не разбрах...Протеста не беше политичеки,а пък беше пред парламента Официално нито една партия не взе участие, но пак имаше хора на Иван Костов които раздаваха брошурки и викат срещу продажниците които карат яхти за по 10 милиона...а същите тези хора майката разплакаха на всички българи 97 година по времето на Костов...Жалко че сме толкова късопаметни...Днес Иван от Сблъсък каза че сме държава на олигофрени..боли ме да го кажа но мисля че сам съгласен. A.C.A.B.-ALL COPS ARE BASTARDS!
  2. Леонардо Да Винчи ! Бих склонил и на някой древен философ- Сократ, Аристотел... А от "живите" Анджелина Джоли
  3. Да се конкретизира и определи кой е най-великия човек живял някога е много относително бих казал теоретично и практически невъзможно.Дори за малка България е трудно да се каже.Имаше една анкета помня Великите българи, по която доста разгорещено се водеха безаргументни спорове и дискусии,приличащи повече на караница на пазара но тва е друга тема...Лично аз бих казал поне 50 личности,които мога да кажа че са велики.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...