Отиди на
Форум "Наука"

MrMakaveli

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за MrMakaveli

MrMakaveli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Какво е добро и зло? Всяка култура го възприема по различен начин. За едни едно е добро, за други е зло. Ценностната система не е единна, тя е изградена от потребностите и мирогледа на самия народ. Една структура създадена от човек да поражда порядък, ако липсват тези неща хаоса ще е голям. Ако се проследи развитието на религията, обожествяването- Тотемизъм- Политеизъм-Монетеизъм, всяко от тях създава различна морална система, като взема елементи от старата система и ги пригажда с ново лице към новият начин на живот. Християнската религия, която показва какво е добро и зло е продължение на Юдеизма, с много елементи взаимствани от гръцката и египетската митологии. Юдаизма взема елементи от Вавилон, Заратустра. Изобщо всичко е създадено от човек, за да се съзъде един канал, защото хората не могат да живеят и развиват без нещо да ги направлява

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...