Отиди на
Форум "Наука"

RIZAR

Потребители
  • Брой отговори

    4447
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    9

RIZAR last won the day on Юли 12 2018

RIZAR има най-харесвано съдържание!

Всичко за RIZAR

  • Рожден ден 1.02.1977

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

30480 прегледа на профила

RIZAR's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

480

Репутация

  1. Информирам за сблъсъците и от двете страни. Както можеш да видиш, по-горе удар на ВСУ по насъбрани накуп руски оператори на БПЛА.
  2. Никъде не съм изразявал чувства на радост ... някого, радва ли го, смъртта на хора ? Артудар по формирование руски оператори на дронове в Донецко. Станало е вчера сутринта. Изглежда е 155 мм артилерийски снаряд , не се наемам да кажа каква е системата, но със сигурност не е Хаймърс. https://www.facebook.com/1511975131/videos/pcb.1343982332992028/272389825594990
  3. https://t.me/ChDambiev/25462 уеко понаранени украински бойни машини Не мога да кажа този Страйкър от първите унищожените ли е, но със сигурност няма да е от последните ... Около него също има последващи и попълващи бройката унищожени "настъпващи" настъпателни машини https://t.me/Ugolok_Sitha/16247 Репортаж за работата на зенитните самоходни установки Гепард - стара, но корава немска машина
  4. Така ли , май нещо не знаеш https://t.me/swodki/300571?single - това е последното , а обстрелите по ДНР и ЛНР са ежеминутни.
  5. Поддръжникът на Украйна и голям фен на украинските въоръжени сили от немския Bild, Юлиан Репке, е принуден да признае, че ракетата, която удари пазара в Константиновка, е летяла от северозапад, тоест от украинската страна! https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1699695583999427032 https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1699450596149878983 https://twitter.com/JulianRoepcke/status/1699807712836477354
  6. Смятам, че май не сте технологично грамотни за да отговорите за "отклонените ракети". Ракети се отклоняват, чрез различни инженерни и технически (РЕБ) мероприятия - запушване на сигнала, заблуждаване за действителното местоположение на атакувания обект, отклонена от удар ракета - т.е. свалена или следваща я пво ракета и т.н . и т.н. Това е касателно за руски ракети на украинска територия. Но, тук най-вече става въпрос за украински ПВО ракети, които след срив на следвания обект (т.е. ракета) се избумкват най-често в жилищни сгради. Прост отговор - и дадох съвсем прост пример как украинска антирадарна ракета се забива в официално украинския град Донецк обитаван от "орки" (???) или мирни цивилни граждани, намиращи се временно под окупация на руски военни. Това е ли пак варварски удар на "орките" срещу украински цивилен обект ??? Така, че логиката ви е най-вече невнятна, манипулативна, първосигнална и заядлива. Затова въпреки, че съм дългогодишен член на форума , спирам да пиша по тази тема.
  7. Руснаците нямат никакво противодействие срещу Хаймърсите - или поне, когато украинците и целеуказващите пунктове на приятелите видят пролука в ПВО-то се възползват максимално от нея. Опукан склад с няколко камиона и товарачи руснаци. Сигурно са доста нарешетени от волфрамовите топчета, едва ли са оцелели, един брезент, няма как да им помогне. https://twitter.com/i/status/1699183300164636748
  8. https://t.me/NeoficialniyBeZsonoV/29046 "Месото" е на привършване, а уж трябва да има още много бойни машини от приятелите. Затова пък красивите, умни и силни украински жени - направо амазонки, ще трябва да решат войната. Ами , да - завръщане към античността.
  9. А кой казва, че е оттам ? А pro pos, примерът може да не е много релевантен, но показва, че има заблудени ракети, има отклонени такива, има свалени. Да си ходиш на пазар по време на "война" не е много здравословно, нали ?
  10. Поредната операция под чужд флаг. Сега ще плачат на н@то и следващия чичко, който ще ги посети. Помагайте варварите ни обстрелват. https://t.me/RVvoenkor/52574 - всъщност ударите срещу граждански обекти в град Донецк са всекидневни и уговорките, че там живеят "орки" няма да доведат до деескалация на конфликта.
  11. Явно заради успешното настъпление, Резников го махат: Увольнение Резникова: Зеленский раскрыл, кто возглавит Минобороны https://www.unian.net/society/uvolnenie-reznikova-zelenskiy-raskryl-kto-vozglavit-minoborony-12381129.html
  12. Аз съм Ганя - и едните, и другите са маскари. Но страдам, разбира се за всички загинали. За Запада какво лошо съм казал? Това, че използвам думата "Запад" - прави ли ме "русороб" ? Нато има превъзходство в разузнавателните средства и това е голям плюс за украинската армия. Не съм за олигархиите и от двете страни - през 2014/5 украинските управляващи дадоха заповед да се стреля с Точка- У по тогавашното собствено население в Донецк. Помним снимките с "Донецката мадона". Сега е удобно всичко да се преписва на един човек - от когото всъщност нищо не зависи и който въобще не се знае къде е. Собствената му жена в репортажза демократични СМИ каза, че не познава, онзи, който са й представили за мъж.
  13. Амазонски, имаше едно видео в което се говореше, че Украйна щяла да бъде 20 млн или по-малко ... упорито отиват натам. .. Пълна касапница. Разбира се съотношението мъже към жени 1 към 17 в Русия , може би ще стане 1 към 30 ... Тук още 2-3 го отнесоха най-малко ...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...