Отиди на
Форум "Наука"

Lilian

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Lilian

  1. Статията е много интересна. Е, не съм съвсем съгласна с нея. Аз например се научих да пиша по десетопръстната система без специални уроци или без да съм си го поставила за цел - дори не знаех, че такова нещо съществува. Просто с времето ми се разви скоростта на писане и спрях да гледам клавиатурата, докато пиша. Не съм забелязала някакъв вид затъпяване при мен и може би това се дължи на факта, че не съм влагала труд в научаването и не съм била толкова съсредоточена в самото писане, а само в това, което пиша. Не съм положила усилия и съответно не са се получавали тези "вредители" на мозъка ми, да се ядосам, защото не съм успяла, или пък да се отчая. Според мен това блокиране се е получило само в процеса на научаване, защото възприемаш нещо ново и се опитваш да учиш бързо. А и може би това вече щеше да е установено или поне разследвано от учени, защото още при машинописците си е съществувала тази десетопръстна система. Как щяха авторите на книги примерно да си създават книгите?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...