Отиди на
Форум "Наука"

galalex

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ galalex

  1. Не проумявам, как "факти" могат да бъдат наричани "хипотези". Факт е, че евреите държат в ръцете си повечето /да не кажа всички!/ медии в света, включително и в БГ. Факт е, че евреи са се намесили при "изваждането" и "прибавянето" на цели книги в Стария Завет. Факт, че евреите не са били доволни от нарастващата по онова време роля на Българската държава в религиозния /в частност православния/, политическия и културния живот на Балканите, а и в Европа като цяло. Факт е, че висшия Синедрион на евреите наглася така нещата /по лукавство и нагласяване на събития нямат все още равни на себе си в света!!!/, че Сара се жени за българския цар. "Хипотеза" е нещо създадено на базата на научно, експертно ниво от съответните учени, които /ФАКТ!/ получават титлите и дипломите си от същите тези еврейски цензури!!!. Така че - искат или не искат - играят по музиката, дето им свирят същите тези дето са им дали дипломите! А тук става въпрос за Вазов, Славейков - все хора които са живяли по време когато все още е нямало ЕВРЕЙСКА цензура!!! И ако тези светли български мъже наричаме лъжци, значи нямаме право да се наричаме българи! Аз не ги наричам лъжци, а напротив - хора които са говорили и са писали в произведенията си само истина! Така, че еврейското предателство на Търново не е хипотеза, а факт! Естествено - оборващи този факт - дал Господ! Колкото щеш! Сам Иисус е казал: "...И даже сам Илия и всички пророци да слязат на земята - ако не искат да повярват - пак няма да повярват!" Така че - който не желае да приеме този факт - и с очите си да го види - пак ще пее онази, другата песен - че е хипотеза, а не факт... Бог да пази България!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...